En dag utomhus!

Mythos har varit ute mest hela dagen! Sol, varmt och SÅ mysigt! Snart har han utforskat hela tomten. Många människor och deras hundar har passerat på "järnvägen". Den ständiga kommentaren har varit: "Men åh så liten, men åh så söt"! Mythos har kollat, skällt lite och tycker att det är bäst att stanna nära mamma och pappa!

Har varit till Stina och Anders och köpt hundmat. Där finns det många olika djur...marsvin, kaniner, katter, hundar, hästar och grisar. Måste ha varit en omtumlande upplevelse för Mythos med alla dessa dofter, men han är en modig liten vavva och viftade i svansen åt alla människor. Träffade inga djur dock, det får bli en annan gång.

Har försökt gå i koppel.... När han är lös och man springer i väg så följer han efter lätt som en plätt, men så fort kopplet kommer på så är det stopp och man får locka med godis för att han ska ta ett steg. Man lockar, han får en godis när han går...så fort han ätit upp är det stopp igen...man lockar, han kommer och får en godis...går en liten bit till...sen är det stopp. Så ser våra promenader ut när vi är på väg bort från hemmet. När vi vänder och går hem igen då är det full fart på lille Mythos, det behövs varken godis eller lock och pock!:p Han vill bara hem till tryggheten på "sin" gräsmatta. Tror jag ska låta honom gå lös med mej på järnvägen så han får lära känna den och omgivningen utan koppel...För det är nog inte kopplet han inte gillar eller är rädd för, utan det är nog att han är på ett nytt ställe som luktar väldigt mycket hund, katt och häst!

I morgon kommer Nix igen så då blir det full rulle! :) Kanske kan han lära Mythos att gå i koppel...Nix är ju en sån som agerar först och tänker sen, med Mythos är det tvärtom så de kan kanske lära saker och ting av varandra.

I morgon är det stora fyrverkeridagen! Det ska utan tvekan blir intressant att se hur de båda vovvarna reagerar. Hoppas verkligen att de inte blir rädda när det smäller, pyser och visslar. Vet flera hundägare som åker ut i skogen till sina fritidshus när det är valborgsmässoafton och nyårsafton.

Har varit en lång dag för lille sötnosen med mycket frisk luft, så han har sovit ganska mycket sen vi kom in....

Måste bara visa.....
Så här såg det ut hos oss för sex dagar sedan!



Så här ser det ut idag!


Vi hörs!


Kommentarer
Postat av: Bell

Haha ja, nog har de lite att lära av varann båda två =p.

2012-04-30 @ 12:57:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0