Nu var det länge sen, igen.

Nix mår iallafall bra, är snart 6 månader nu och min guldklimp! Han är så nedrans duktig så jag blir alldeles stolt över honom flera gånger per dag. Han kommer alltid så fort man ropar och har han varit i någon trotsålder så varade den ungefär två dagar då han testade oss minimalt. Han tappar tänder för fulla muggar. Han fick massvis med finnar på magen för ett tag sen, de har försvunnit men några blev ärr. Inte lider han för det, han är den gladaste vovven i stan. Svansen går hela tiden och han är så lyhörd. Allt är väldans roligt tycker han.
 
Mamma, lillebror och Mythos var här ihelgen och det märks att Nix blivit äldre. Han är inte alls så galet på Mythos som förut, så nu orkar Mythos med honom mer. De funkar bra ihop och jag är så glad för det!
 
Nix har kommit på att i skogen finns det blåbär och de är väldigt goda. Han plockar dem själv och tuggar i sig =p. Något annat han älskar är banan.
 
Rumsren har han förresten varit i säkert 4 veckor nu. Vi behöver bara gå ut med honom 4 gånger om dagen och det tycker jag är helt otroligt för en vovve som knappt är 6 månader! Snacka om att vi drog vinstlotten när vi köpte honom!
 
Plutten har av och på knapp. Händer det något så är det full fart, är det lugnt så sover han. Strumpor är fortfarande det bästa som finns, och två lypsyl har han tagit av mig (från tv-rumsbordet) och gått upp på ryamattan och lagt sig och tuggat sönder. Toapapper tar han så fort han får chansen och sprider ut över hela ryamattan. Den där mattan är helt underbar tycker han. Innan han blev rumsren brukade han använda den som kombinerad toalett och lekhörna, nu är den bara lekhörna. Ibland ligger vi i soffan och myser och helt plötsligt hoppar han ner, springer upp för trappen, är borta några sekunder och sen kommer han tillbaka med en stumpa i munnen. Då har han liksom kommit på att "en strumpa hade ju suttit fint just nu". Haha! Den lille grabben har otroligt stor personlighet och han är vårat lyckopiller. Han finner sig i att bli pussad och kramad i tid och otid och på morgonen väcker han oss genom att köra tungan så långt det bara går in i öronen på oss. Somnar gör han alltid i sin bädd, men vaknar för dagen gör han i sängen. Han smyger upp när vi har somnat =p.

Nattstad.se

Jag (mamma Eva) skriver mest i andra bloggen så kolla in där.
http://www.nattstad.se/chawah

Badat

Idag har jag badat i karet. Det var väl inte så där jätte kul, men inte det värsta jag har varit med om heller. Nu ligger jag på husse och sover.
 
 
 
 
 
Har varit ute och gått idag och såg en massa människor och en del hundar. Jag vill ju gå fram och hälsa på alla, men när matte säger "nej" så vet jag vad det betyder....i alla fall när det gäller det. Blir en till promenad till kvällen.
 
Här sitter jag när jag vaktar vårt hus!:)
 
Vi hörs!

Ute i regnet!

Har varit ute och gått i regnet. Var upp till Mickeltemplet och kollade utsikten. Inga problem att gå i trappor där inte!:) Mythos fick springa lös och försvann en sväng, men kom när vi ropade...i alla fall efter ett tag:p
Synd att det ska regna hela jävla tiden, går ju inte att hitta på nå kul alls!

Hos Nix mm.

Vi har varit i Mora och shoppatloss idag, så Mythos har varit hos Nix. Fick ett sms...Mythos har pinkat på Nix leksaker, min dotters skor mm. Efter ett bestämt "nej" så slutade han tydligen. Stor kille som vill visa vem som bestämmer, men ack så jobbigt för människorna! Antar att Nix ger igen när vi ska ha honom nästa vecka!:)
 
Köpte Dentalsticks till Mythos idag och dom gillade han skarpt. Han inte borstat tänderna än....men i helgen ska han i alla fall få sej ett bad....om vi får tid:) Han ska följa på Idre Yran och marknad med massa människor och hundar på lördag...men på söndag då så kanske det blir ett bad.
 
Har köpt mer nät så att Mythos ska få större att springa runt på. Tyvärr så fanns det inga stolpar kvar så vi får fixa det på nåt annat vis.
 
Våra grannar...hästarna....buffar bara Mythos mest på nu, om de inte får för sej att göra nåt häftigt som att springa så marken skakar, då måste det skällas! Likaså om det kommer folk och fä på gångbanan här intill så skälls det minsann! Och på kvällarna när det är lite skumt så skälls det på ingenting, men om någon av oss är ute så går det bättre. 
 
Fem månader är han nu, det är inte klokt vad tiden går fort! Har inte vägt honom på ett tag, men ca 1800 gr skulle jag gissa på. Han älskar att åka bil och när vi går ut så är det bilen det första han går till, gnäller och vill in. Att klippa klorna går som en dans, trodde jag väl aldrig när vi kämpade på de första gångerna. Mythos bara sitter där och låter mej hålla hans tassar och klippa....Fontanellen är fortfarande för stor....hoppas att han inte kommer att må dåligt av det....Han har en grå rand på svansen och en lite knöl. Hans ögon har blivit mörkare, men är fortfarande lite gröna. Han ansikte är så jätte fint äppelformat och han är den vackraste som finns!:)
 
Här kommer några bilder på sötnosen!
 
 
 
Mammas bror är så mjuk å go att sova hos!:)
 
 
 
 

RSS 2.0