Sju veckor är jag idag!

Idag fyller jag sju veckor och mamma Linda i Rimbo har lagt ut nya foton på mej och mina syskon! :)

Jag tycker om att slicka mej om munen.



Här är vi hela högen! Jag längst till höger!


Jag till vänster!


Nu börjar jag bli trött på allt plåtande!


Vid den här tiden om en vecka så är jag i Särna hos min nya flock. Undrar hur det ser ut där...och hur det luktar och smakar!

Kram på er!

En vecka kvar!

Idag är det en vecka kvar tills mamma Bell och pappa Christian kommer och hämtar mig. Bell är helt överlycklig och tycker att tiden går jäääättesakta. Jag är visst väldigt efterlängtad och det känns härligt.

På lördagen efter att de hämtat mig ska vi åka till Särna och äta påskmiddag och hälsa på Mythos! Eller ja, människorna ska också hälsas på men jag är såklart mest nyfiken på Mythos. Och maten. Och lite på människorna med.

På torsdag, när jag blivit hämtad, ska vi stanna till i något som heter Mora och gå in på något som heter Arken Zoo och köpa saker till mig! Bland annat bitterspray, att spraya på b.la kablar så att jag inte tuggar på dem, och en klicker (?). Har inte en blekaste aning om vad det är. Och godsaker. Mycket godsaker hoppas jag!


Marabou

Hör en massa prat här i Rimbo att vi marabouvalpar ska flytta snart. Tror att det blir bra för nu börjar Siris valpar "röra" på sej också, så nu är det ganska fullt på golvet. Fyra vuxna vavvar och åtta såna små som jag.

Här har ni ett foto på mej, mina syskon och "våra" chokladkakor. Jag längst till vänster.


Ha, ha....jag är minst men har störst chokladbit! Vet att mamma Eva vill ha både mej och chokladen, men jag tror att den är slut innan de kommer och hämtar mej! :)

Vet att mamma Eva håller på att städa och valpsäkra huset i Särna tills jag kommer. Hörde också att hon kanske ska köpa nån äckelspray som hon ska spraya på sladdar och sånt farligt, så att jag inte ska tugga på dom och göra illa mej. Trapp finns det visst också i huset, där blir det väl en grind antar jag. Väldans vad de joxar och donar där borta i Särna....allt för att jag ska ha det bra. Jag kommer att gilla min nya flock....det är jag säker på! :)

En till bild på mig!

Mamma Bell tycker ju som sagt att jag är heeelt bedårande!



... Men jag har jäkligt svårt att va still.

Det här är Nix!

Jag är en stilig liten dvärgpinscher/chihuahua-kille som föddes i Gagnef för snart 8 veckor sen. Jag har två syskon, en brorsa som är rätt tuff och en syrra. Brorsan far omkring lite här och där han, utforskar allt och har sig. Jag själv tycker nog att nya saker ska undersökas med respekt innan man kan stoja omkring. Men sen stojar jag, vill jag lova!

Den 4:e april är jag 8 veckor och den 5:e kommer min nya mamma och pappa och hämtar mig och tar mig till sitt hus i Älvdalen. Där finns det en tjock katt har jag hört och det är sånt där som måste undersökas med respekt. Jag vet ju liksom inte riktigt vad en katt är. Men annars så låter det väldigt lovande, med mycket skog överallt, en sjö (det är som en jääääättestor vattenpöl ungefär) och en hel massa mys och äventyr! Och vetni? Jag får en ny "brorsa" också kan man säga, för min nya mormor (alltså min nya mammas mamma) ska också hämta en valp, dagen efter jag blir hämtad! En artfrände liksom, för han är helt chihuahua, utan dvärgpinscher alltså. Så jag blir lite större än honom, men han är nog en helnajs kille tror jag. Ska bli jätteroligt att träffa honom!


Det här är min nya mamma Bell-Eve och min nya pappa Christian.

 

Och det här är jag! Mamma Bell säger att jag är helt bedårande, men jag vet inte vad det betyder. Pappa Christian säger att jag har parabolöron, men jag vet faktiskt inte vad parabol är heller.

 

 

Det här är min hundmamma. Hon är så tjock för att jag och mina syskon tar massa plats i hennes mage. Bilden är nämligen tagen 2 veckor innan vi föddes.

 

Sådär, nu vet ni lite om mig iallafall. Mer lär det bli! :)


Non Stop

Har ni sett..! Jag hittade en STOR chokladkaka som är döpt efter mej! ;) Och den såg grymt smaskig ut!


Jag och mina syskon är ju Maraboukullen och nu är det fyra chokladkakor som har fått namn efter oss! :)
Annars är det som vanligt och jag mår bra! Finns verkligen mycket att utforska för en liten valp! Snart flyttar jag till Särna, har hört att mamma Eva längtar efter mej! Det känns kul! :)

Ha det bra!

Mina första saker

Idag har mamma varit till Mora och köpt lite grejer till mej, så nu har jag det jag behöver den första tiden.

Koppel och halsband. Det gröna lilla halsbandet har Nix mamma haft till en av sina hundar som hon hade tidigare. Det passar nog bra till mej den första tiden.


Lite leksaker. Vet inte vad mamma tänkte när hon köpte bollen med snöret på...den är alldesles för stor åt mej och det kommer den nog alltid att vara. Den tycker jag att Nix kan få som välkommen-hem present. Den kommer att passa mycket bättre till honom.


En bädd som ser jätte skön ut!


En väska som jag ska vara i när jag åker bil, lastbil och grävmaskin.


En fleecefilt som jag ska ha i bädden så jag kan bädda som jag vill. Den ska jag också ha i väskan så det blir mjukt och skönt.


Mat- och vattenskålar.


En lite mindre bädd som pappa ska ha i grävmaskinen, så jag slipper sitta i väskan hela tiden.


Belöningsgodis som jag får smaka när mamma fått mej att förstå vad det är hon vill att jag ska göra. :)


Nagelklippare för människor. Mamma Linda använder en sån när hon klipper våra klor. Det ska tydligen fungera bättre med en sån än en vanlig klotång, speciellt för små vovvar sägs det. Vad vet jag...har aldrig sett en klotång ens...Häftigt mönster.....


Ja, det var väl det hela...just nu. Tror att jag får en filt, mat och nåt mer med mej från Rimbo också.

Ha en bra kväll!

Sex veckor

Idag fyller jag sex veckor! Och då är man så här "stor"!
 

Det betyder att det bara är två veckor kvar till jag flyttar till Särna!
Sista veckan har det hänt en del...vi valpar har varit ute för första gången. Sprang runt på gräsmattan, skuttade och hoppade...det var jätte kul! Och så har vi åkt i en brummande plåtlåda som visst kallas för bil. Det gick också bra och det var ju tur för jag ska ju åka jätte långt sen.

Kram på er!

Besök av min nya flock!

Den 17 mars kom min nya flock från Särna på besök. De blev "utskällda" av de vuxna vavvarna som bor hos oss. Men så fort de kom in i huset så blev det lugnt igen. :)

Alla nya människor satte sej på golvet och vi valpar kröp runt och klättrade på dom, bet i deras tår och annat som smakade gott! ;) De pussade och nussade väldans mycket på mej, men det var helt ok...människor blir ju så glada och nöjda när de får göra så. Jo då, jag gillade det jag med! Sen tyckte dom att man skulle vara stilla och titta in i nåt som blixtrade och lyste så man nästan blev
blind!
Här är jag i pappas famn.


Bilder på Cezar, mej och mina syskon!






Några bilder på mej, men det var svårt att vara still och titta in i den blixtrande grejen!





Gruppfoto, jag längst till vänster.


Min bror och jag (till höger).


Sen kröp jag upp i Jacob knä med Cezar och somnade så gott!


Det var roligt att träffa min nya flock och  jag ser fram emot att få gå på upptäcksfärd i Särna! Är lite orolig för den långa resan...45 mil, men det ska nog gå bra!

Kram!

Mitt liv från "början"!

Min hundmamma Mira kommer från Holland. Alla tycker att hon är väldigt söt och duktig.


Här är hundpappa Molle. En riktig charmör sägs det ;)


Både mamma och pappa bor hos Linda kennel alaskasnowstars. Så tyckte man att de skulle bli föräldar och den 10 februari 2012 föddes jag och mina syskon. Maraboukullen det är vi det!

Mamma Mira några dagar innan Maraboukullen föddes!


Här är jag alldeles nyfödd!



Här är jag ett dygn gammal.


En vecka.

 
Två veckor.


Tre veckor.


Fyra veckor.


Fem veckor och det är jag nu...


....fyller 6 veckor i morgon!

Vi hörs!

Detta är jag..Mythos!

Jag är en liten chokladvavva som är född i Rímbo hos kenneln alaskasnowstars. Min hundmamma heter Mira och min pappa heter Molle. Jag föddes först i min kull och har två systar och en bror. Är den minsta i kullen just nu, men vänta ni bara...

Den 6 april 2012 flyttar jag till min nya mamma Eva, pappa Åke och min bror Jacob. Min nya flock bor i Särna, en liten by i norra Dalarna. Där kommer jag att bo i en stor villa med en stor tomt, där jag kan springa omkring! Ska bli så spännande! :)

Här är 4 veckor gammal.


Här är min mamma. Det är hon som hjälper mej att skriva min blogg...jag är inte så bra på det! ;)


Ha ett bra liv...för det ska jag!

RSS 2.0