Utomlands!

Idag har Mythos varit till veterinär i Norge och fått 12-veckors sprutan.....vi har närmare till veterinären i Norge...Det var Åke som åkte dit med honom och Mythos märkte inte ens av sprutan. De tyckte han var en glad och livlig liten kille! Och det är han verligen....Han är så glad i alla människor, springer fram och vill hälsa så fort det kommer någon. Jag har också beställt avmaskningspasta som kommer i morgon.

Håller på att klickerträna så smått och det fungerar jätte bra! Har gjort molekyler av godisbitarna, annars tuggar han i all evighet, små, små, små bitar räcker gott och väl! Huvudsaken att han känner smaken. Nu förstår han "sitt" och kan "stanna", men jag kan inte gå för långt ifrån honom när vi tränar "stanna" för då orkar han inte sitta still. Han tycker att det är jätte kul när jag prasslar med godispåsen och han ser klickern. Syns verkligen att han tycker om det för svansen viftar hela tiden när vi tränar.

Det bästa är att lille Mythos kommer så fort man ropar hans namn, spelar ingen roll vad han håller på med....Jo då, jag vet att en vacker dag så kan det vara så att han varken hör eller ser när man ropar och det verkar som han glömt allt man lärt honom och allt annat är mycket mer intressant än mamma och pappa!

Vi är så dåliga på att träna gå i koppel, men varken folk eller fä vill gå ut när det är kallt och snöar mest hela tiden. Nu har man lovat att det inte ska komma mer snö, så då får de bli promenader i koppel. I kväll är det jätte skönt ute förresten...

Foton måste vi ju in med idag också!:)





Ha de!

Kommentarer
Postat av: Bell

Han ser äldre ut i ansiktet, måste träffas snart!!



Va skönt att sprutorna är avklarade. Nix är också väldigt duktig, kommer alltid när jag ropar även om han håller på med katten, men som sagt så kommer det säkert bli ändring på det.. Nåväl. Koppelträningen är vi också ganska dåliga med. Har gått ner till sjön några gånger, han fattar ju vinken. Följer efter liksom.

2012-05-08 @ 14:01:11
Postat av: Eva

Mythos har inte fattat vinken....vi går och han dras efter!:p Jo, han ser nog äldre ut nu...

2012-05-08 @ 17:27:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0