Motionerar i tv-soffan!

Ibland får Mythos för sej att han ska springa som en liten tok fram och tillbaka i soffan. Har varit livrädd för att han ska ramla ner och göra sej illa....hönsmamma, så hög är den ju inte! :p. Idag hann jag inte med...men han landade på tassarna så fint och det bekom honom inte ett skvatt! Nu gör jag ett nytt försök med filmsnutten!


Vi var ut en sväng i snön och koppeltränade idag, det gick faktiskt bra! Kommer att gå hur bra som helst när snön har försvunnit och det blir roligare att vara ute för både folk och fä!

Mythos har undersökt nedervåningen för första gången. Han sprang runt med nosen i golvet och undrade nog var tusan han hamnat! Men än är inte hela huset utforskat...

Vi funderar på hur vi ska sätta upp staket runt tomten. Jag känner att det skulle kännas väldigt tryggt om Mythos inte tog sej upp på gångbanan. Där kommer ibland stora hundar och man vet inte om alla gillar små, gulliga vavvar. Ska ju lära honom att han ska stanna på tomten, men man vet aldrig om han alltid kommer att lyda om det dyker upp något väldigt intressant. Så ett staket skulle kännas så jätte bra!

Hejdå!



Kommentarer
Postat av: Bell

Haha grabben då! Nix hoppar ner från soffan själv han nu, jättesmidigt faktiskt. Ramlat ner har han gjort flera gånger klumpen =p.

2012-04-19 @ 14:54:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0