Eva talar!

Jacob sov med Nix i gästrummet i natt och det gick hur bra som helst! Var inte ut en enda gång förrän i morse och ingen "olycka" hände. Mythos var ute en gång vid kl. 2....som han brukar. :) Fortfarande så funderar Åke och jag på det här med om Mythos ska få sova i vår säng...vet ju att han kommer att sova bättre då....kanske hela natten. Men än så länge är det hans bädd som gäller.

Tror inte om Nix saknar sin mamma och pappa särskilt mycket....han gnäller ibland, men jag tror att det är mest för att ingen pratar med honom hela tiden som vissa andra gör! :) Antar att de saknar honom mer! :p

När det är matdags för de små gofisarna så får de en varsin skål att äta ur och får inte ta varandras mat. Det fattar väldigt fort när man säger ifrån så det går hur bra som helst.

I går var det en jätte fin, varm och solig dag så då var vi ute ganska länge. Första gången som Mythos ville stanna ute när det var dags att gå in. :) Tror han fick en försmak på vad jag menade med sommar och värme. Ser ut att bli en fin dag även idag, men sen är det visst slut på solen ett tag. Regn och snö ska det bli här hela nästa vecka.

Mythos har snart hel koll på "sitt". Nästa vecka är jag och Mythos ensamna hemma, då är påsklovet slut för Jacob. Då blir det koppelträning. Vi har en gångbana alldeles bredvid vårt hus....gamla järnvägen...dit ska vi för första gången och kolla in vad alla andra vovvar sysslat med där. Går ganska många människor och hundar förbi där och Mythos brukar kolla in dom, men stannar på tomten.....inte för att han lärt sej att man stannar här utan antar att det är för att han är lite rädd än. Ska verkligen försöka träna honom att stanna här oavsett vad som händer på "järnvägen"....det blir antagligen ett fasligt jobb...men det ska också bli kul!



Ha en bra lördag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0