Mamma Eva säger....

Nu har jag dammat, dammsugit och torkat golven överallt. Antar att det inte är det viktigaste att göra för att man snart har en valp i huset. Men det känns ändå som om det behövdes för vår lille vän. Ska köra iväg sopor också, men det får bli i morgon.

Kommer att ställa upp delar av kompost galler på varje sida av tvbänken så Mythos inte kommer åt sladdarna bakom tv:n, inte så snyggt men det får man ta. Bädden ska stå nedanför min sida av sängen och så sätter vi en del av gallret för dörren, så han håller sej i sovrummet nattetid. Vi har ju en massa sladdar under sängen också, men de tänker vi dra ur på natten så han inte skadar sej om han får för sej att tugga på dom. Alla mattor har jag också plockat bort. Har tagit fram grinden som ska sättas fast för trappen till nedervåningen. Har sparat den sedan Jacob var liten, sen kom den fram igen när barnbarnen var små och nu när Mythos kommer passar den bra igen.

Bell ska köpa äckelspray, tandborste och tandkräm till Mythos på Arken Zoo i Mora på torsdag. Har ju en del sladdar som vi inte kan göra så mycket åt, så vi provar att spraya dom får se om det hjälper. Naturligtvis kommer vi att hålla koll på honom hela tiden ändå.

I soffan får han lov att vara, men inte i sängen....det är i alla fall vad vi tänkt oss :p.

Så nu....KAN DET VÄL BLI FREDAG NÅN GÅNG!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0