Hos Nix mm.

Vi har varit i Mora och shoppatloss idag, så Mythos har varit hos Nix. Fick ett sms...Mythos har pinkat på Nix leksaker, min dotters skor mm. Efter ett bestämt "nej" så slutade han tydligen. Stor kille som vill visa vem som bestämmer, men ack så jobbigt för människorna! Antar att Nix ger igen när vi ska ha honom nästa vecka!:)
 
Köpte Dentalsticks till Mythos idag och dom gillade han skarpt. Han inte borstat tänderna än....men i helgen ska han i alla fall få sej ett bad....om vi får tid:) Han ska följa på Idre Yran och marknad med massa människor och hundar på lördag...men på söndag då så kanske det blir ett bad.
 
Har köpt mer nät så att Mythos ska få större att springa runt på. Tyvärr så fanns det inga stolpar kvar så vi får fixa det på nåt annat vis.
 
Våra grannar...hästarna....buffar bara Mythos mest på nu, om de inte får för sej att göra nåt häftigt som att springa så marken skakar, då måste det skällas! Likaså om det kommer folk och fä på gångbanan här intill så skälls det minsann! Och på kvällarna när det är lite skumt så skälls det på ingenting, men om någon av oss är ute så går det bättre. 
 
Fem månader är han nu, det är inte klokt vad tiden går fort! Har inte vägt honom på ett tag, men ca 1800 gr skulle jag gissa på. Han älskar att åka bil och när vi går ut så är det bilen det första han går till, gnäller och vill in. Att klippa klorna går som en dans, trodde jag väl aldrig när vi kämpade på de första gångerna. Mythos bara sitter där och låter mej hålla hans tassar och klippa....Fontanellen är fortfarande för stor....hoppas att han inte kommer att må dåligt av det....Han har en grå rand på svansen och en lite knöl. Hans ögon har blivit mörkare, men är fortfarande lite gröna. Han ansikte är så jätte fint äppelformat och han är den vackraste som finns!:)
 
Här kommer några bilder på sötnosen!
 
 
 
Mammas bror är så mjuk å go att sova hos!:)
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0