Fyra månader!

I morrn fyller Mythos fyra månader....stora kille! Han har blivit grå på en bit av svansen, men det är nog ett släktdrag. Hans pappa är grå lite här och där!:) Vägde honom igår och hushållsvågen visade 1560 gr, han är inte minst i kullen längre.

Fontanellen är fortfarande stor och den kommer nog inte att bli mindre än så här är jag rädd för. Hoppas bara att han inte blir sjuk av det.

Är glad att staketet kom upp för ibland hör Mythos inte ett enda dugg när man ropar på honom! :) Sover hela nätterna gör han och har gjort det en längre tid, gillar inte att gå upp före kl. 9...men det måste han ju när han ska iväg med Åke och jobba, han sover gott i grävmaskin också. 

Han är verkligen inte ett dugg rädd för vägmaskiner. Vi har kört undan lövhögar med traktorn idag och Mythos sprang runt och under traktorn mest hela tiden medan vi lastade skopan, det trots att traktorn var igång och den låter ju en del.

Skäller på allt som rör sej när han är ute på gården....folk, djur, virvlande löv...och ibland tror jag han skäller för säkerthets skull...ifall det händer nåt!

Vi har varit dåliga på att träna honom att vara ensam hemma.....känner att vi borde göra det nu snart. Han gnäller när vi går in i ett annat rum och han inte får följa med, men han blir tyst efter ett tag. Åke har lämnat honom ensam i bilen ibland och det har gått bra och han har inte blivit hysterisk.

Borsta tänderna på honom borde vi också göra, har aldrig gjort det heller.....nu får det bli skärpning hos Franssons!

Nästa vecka är jag ledig halva onsdagen samt torsdag och fredag, så då ska vi nog hitta på nåt kul att göra. Kanske ut i skogen och springa....om vädret tillåter. Och så kommer Nix och hans mamma och pappa för att hälsa på nästa helg. Det var länge sen man såg dom, det blir roligt för både Mythos och oss!

Ha en bra forsatt helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0