Nu var det länge sen, igen.

Nix mår iallafall bra, är snart 6 månader nu och min guldklimp! Han är så nedrans duktig så jag blir alldeles stolt över honom flera gånger per dag. Han kommer alltid så fort man ropar och har han varit i någon trotsålder så varade den ungefär två dagar då han testade oss minimalt. Han tappar tänder för fulla muggar. Han fick massvis med finnar på magen för ett tag sen, de har försvunnit men några blev ärr. Inte lider han för det, han är den gladaste vovven i stan. Svansen går hela tiden och han är så lyhörd. Allt är väldans roligt tycker han.
 
Mamma, lillebror och Mythos var här ihelgen och det märks att Nix blivit äldre. Han är inte alls så galet på Mythos som förut, så nu orkar Mythos med honom mer. De funkar bra ihop och jag är så glad för det!
 
Nix har kommit på att i skogen finns det blåbär och de är väldigt goda. Han plockar dem själv och tuggar i sig =p. Något annat han älskar är banan.
 
Rumsren har han förresten varit i säkert 4 veckor nu. Vi behöver bara gå ut med honom 4 gånger om dagen och det tycker jag är helt otroligt för en vovve som knappt är 6 månader! Snacka om att vi drog vinstlotten när vi köpte honom!
 
Plutten har av och på knapp. Händer det något så är det full fart, är det lugnt så sover han. Strumpor är fortfarande det bästa som finns, och två lypsyl har han tagit av mig (från tv-rumsbordet) och gått upp på ryamattan och lagt sig och tuggat sönder. Toapapper tar han så fort han får chansen och sprider ut över hela ryamattan. Den där mattan är helt underbar tycker han. Innan han blev rumsren brukade han använda den som kombinerad toalett och lekhörna, nu är den bara lekhörna. Ibland ligger vi i soffan och myser och helt plötsligt hoppar han ner, springer upp för trappen, är borta några sekunder och sen kommer han tillbaka med en stumpa i munnen. Då har han liksom kommit på att "en strumpa hade ju suttit fint just nu". Haha! Den lille grabben har otroligt stor personlighet och han är vårat lyckopiller. Han finner sig i att bli pussad och kramad i tid och otid och på morgonen väcker han oss genom att köra tungan så långt det bara går in i öronen på oss. Somnar gör han alltid i sin bädd, men vaknar för dagen gör han i sängen. Han smyger upp när vi har somnat =p.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0