Här är vi också!

Ja, jag och Nix (som nu även kallas Nisse tydligen) mår bara bra! Vi har ju som ni märkt varit hos mamma några dagar och sen fick Nix stanna en natt utan mig. Det gick lika bra som vanligt verkade det som =).

Idag träffade Nix Baileys igen, nu har hon nyss löpt och Nix fattade det så han är väl på väg in i vuxenvärlden snart! Hoppas att det inte blir ett jättestort bakslag, utan att han fortsätter vara så jädrans duktig som han är. Jag och Christian har bestämt oss för att den här blandningen kommer vi aldrig att vela vara utan! Härligaste hunden i stan =).Som ni ser så funkar det väldigt bra med katten, även om han tycker att Nix är jobbig ibland. När de är utomhus har de dock väldigt roligt, hoppar och skuttar omkring varann. Fast katten är lat och orkar inte ens hälften så mycket som Nix!

Vi är så stolta över vår lilla prutt. Han är jätteduktig på att vara ensam hemma, och när vi är ute och går i skogen får han alltid vara lös och håller ständig koll på oss och drar inte iväg långt alls. Kommer i stort sett alltid när man ropar. Dock är han uppenbarligen en vakthund och vissa saker måste bara skällas sönder helt och hållet =p.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0